Olaplex herstelbehandeling

August 30, 2018by admin0

Door deze beschadiging aan je haar ziet je haar er futloos en zelfs dof uit. In combinatie met kleuren kan je haar zelfs afbreken. Door dat deze chemische behandelingen zijn de verbindingen ofwel zwavelbruggen in het haar verbroken. Olaplex zorgt ervoor dat deze verbindingen weer sluiten.

Waarom een herstelbehandeling?

Wie wil nou niet sterker gezonder haar en ook nog eens meer glans? Met een Olaplex herstelbehandeling is dat mogelijk. De Olaplex zorgt ervoor dat de gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en permanent te herstellen naar hun oorspronkelijke staat. De olaplex herstelbehandeling kan op ieder haartype van nooit behandeld haar tot extreem behandeld haar. De behandeling kan 1 keer per week worden toegepast.

Afbeeldingsresultaat voor olaplex herstelbehandeling

Herstelbehandeling voor het kleuren

Met olaplex kun je een stap veder gaan zonder de gebruikelijke schade. Bijvoorbeeld van bruin naar blond haar, wij adviseren om een week van te voren een herstelbehandeling te doen als een voorbehandeling. Uiteraard gebruiken wij dan ook nog olaplex in de verf. En niet te vergeten de nummer 3 voor thuis onze stylist(s) geven aan in de intake gesprek hoeveel keer je de nr 3 mag gebruiken. En zo gaan wij samen op weg naar gezonder haar!

Gezonder haar met Olaplex

Wij vinden dat de Olaplex herstelbehandeling wonderen verricht. Maar met 1 keer een herstelbehandeling is je haar niet gelijk gezond. Gezond haar kost tijd en goede haarproducten, zorg er daarom ook voor dat je haarmaskers blijft gebruiken. Ook omdat Olaplex echt diep in het haar gaat en de buitenste lagen nog steeds veel verzorging nodig heeft. Wij willen je graag helpen met adviseren wat voor haarproducten je het beste er bij kan gebruiken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: