In Salon Treatments die echt werken

November 1, 2019by admin

 Uitsluitend kwaliteitsproducten
Spaar punten voor korting 
Maak 24/7 een afspraak

Beschadigd haar? Wij hebben een oplossing!

Hoe beschadig je je haar? Op het moment dat je chemische producten als bleach, haarverf of keratine in je haar laat stoppen beschadig je je haar. Ammonia vrije kleuringen beschadigen uiteindelijk ook. Bedenk dat bij alle permanente kleuringen die je doet dat daar chemie bij komt kijken.

Heb je een kleur die je er langzaam uit wast dan is het een ander verhaal, maar geloof ons: negen van de tien keer zit daar ook chemie in.

Ben je veel met een stijltang, föhn of krultang aan de slag beschadig je je haar thermisch. Moet je je voorstellen: je zet toch al snel 180 graden op je haar. Ga eens eens met 180 graden in de zon liggen. Dit overleef je niet. Je haar dus ook niet en je zal zien bij te vaak je haar kleuren of stylen beschadig je uiteindelijk je haar.

Wij adviseren je om altijd een in salon treatment bij te boeken als je voor een kleurservice komt. We stemmen speciaal een behandeling samen die specifiek voor jou haar is en dat kan dus bij iedereen dus echt verschillen.

HIER ONZE TOP 3

1 OLAPLEX HERSTELBEHANDELING

Dit is een service speciaal ontwikkeld voor in de salon. Wij mengen Olaplex No. 1 met water en brengen dit aan in je haar. Vervolgens zetten we Olaplex No. 2 er over heen. Dit laten we 10 tot 20 minuten inwerken. Deze behandeling bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Je kunt de Olaplex herstelbehandeling gebruiken om beschadigd haar te herstellen of om verdere beschadiging en  haarbreuk te voorkomen. Voor optimaal en langdurig resultaat raden wij het aan om je haar thuis verder te verzorgen met Olaplex nummer 3, 4 Shampo & 5 Conditioner. Vergeet niet voor de finishing Olaplex nummer 6 & 7 te gebruiken!

2 La Biosthetique Oil Therapy

Heeft jouw haar wel een herstelbehandeling nodig? Of heb je heel onrustig haar en wil je mooi glad en glanzend haar? Dan is de Oil Therapy Treatment iets voor jou! Deze treatment verbetert de structuur van het haar en zorgt ervoor dat jouw haar weer mooi en gezond aanvoelt.

Meer weten? Vraag jouw La Biosthétique Salon om meer informatie en geniet van mooi, verzorgd haar!

3 Framesi Haar Botox

Wanneer het haar beschadigddof, of futloos is, kan een diep geconcentreerde verzorging geen kwaad. Daarvoor is de Framesi Morphosis Re-Structure Kit bedoeld. Deze kit is een professionele intensieve behandeling om het haar te herstructureren, te voeden en opnieuw zijn kracht en glans terug te geven.

De Framesi Morphosis ReStructure Kit bestaat uit 3 verschillende behandelingen. Namelijk een Revitalising Shampoo, een Express Filler en een uniek Precious Fluid.

De Behandeling in stappen.

Stap 1 – REVITALISING SHAMPOO

  • Zuiverende diep voedende shampoo, met oppervlakte actieve plantaardige stoffen die met een zure pH het haar in de diepte reinigt; het maakt het haar zacht en gehydrateerd, klaar voor vervolgbehandelingen. De ingrediënten voeden tevens het haar en de hoofdhuid!

STAP 2 – EXPRESS FILLER

  • Een gel om het haar te herstructureren en de haarvezels in de diepte te repareren. Het maakt het haar dikker, voller, compacter en verbeterd de textuur direct. Verrijkt met zeecollageen, parel eiwitten, silicium, vitamine E, hyaluronzuur, tarwe eiwit en glycerine. Kortom een geweldige voedend product!

STAP 3 – PRECIOUS FLUID

  • Een intensieve herstellende behandeling. Herstelt de natuurlijke schoonheid en elasticiteit van de haarvezels. Dankzij de allerbeste ingrediënten wordt het haar heerlijk verwend waardoor de werkzame bestanddelen de voordelen van de behandeling verlengen. Maakt het haar buitengewoon glanzend en zacht. Samen gesteld uit unieke ingrediënten zoals marine collageen, parel proteïnen, silicium, vitamine E, hydraterende hyaluronzuur, duurzame 100% plantaardige hars om de haren in te kapselen.

De Framesi Morphosis ReStructure Kit is dus een unieke, super verzorgende haarbehandeling. Die zeker, elke type haar, weer de glanskracht en vitaliteit terug zal geven

%d bloggers like this: