Ontmoet het team

November 1, 2019by admin

Ontmoet het team

goede kapper eindhoven

goede kapper eindhoven

goede kapper eindhoven

Over

Glamour Studio, Grote Berg 31 te Eindhoven

Bij Glamour Studio is jouw haar in goede handen. Het team van topstylisten heeft meer dan 31 jaar ervaring in het vak en heeft deze onder andere opgedaan in Bosnië. Met hun expertise weten ze dan ook precies wat jouw haar nodig heeft en er wordt uitgebreid de tijd genomen om jouw droomkapsel te creëren. Klanten komen hier voornamelijk voor balayage, highlights en Olaplex, maar ook voor een simpele knipbeurt of extensions ben je aan het juiste adres. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van de biologische producten van La Biosthetique. Leuk om te weten: de salon is in 2017 en 2019 uitgeroepen tot leukste kapsalon van Eindhoven.

Salonawards

Top Rated 2018Top Rated 2017verkiezing beste kapper 2017
beste kapper eindhoven
%d bloggers like this: