Tape extensions, hoe verzorg ik ze?

November 1, 2019by admin

 Uitsluitend kwaliteitsproducten            Spaar punten voor korting          Maak 24/7 een afspraak

De verleng en volume behandelingen met de tape extensions van Hairtalk zijn bij ons een groot succes. Maar hoe verzorg  je de extensions na het plaatsen in de salon, thuis in je eigen badkamer? Lees er alles over in dit bericht. Mocht het niet helemaal duidelijk zijn dan kun je ons uiteraard altijd even bellen of breng een bezoek aan onze salon. 

https://www.instagram.com/tv/B345j6SgQKK/

Het hairtalk systeem staat voor de mooiste en meest natuurlijke manier van haarverlenging en/of haarverdikking. Hairtalk maakt gebruik van een premium kwaliteit Indisch remi natuurhaar. Het haar is dus niet ontdaan van de haarschubben en niet behandelt met silicone.

Door een haarverlenging en/of verdikking neemt de hoeveelheid haren aanzienlijk toe. Om er lang plezier van te hebben en het haar gezond te houden, dient het op de juiste manier te worden verzorgd. Wij adviseren de onderstaande haarverzorgingtips op te volgen.

Wassen

• Voor iedere wasbeurt moet het haar klitvrij zijn. Borstel daarom je haar en verwijder alle klitten. Het beste is om de haren onder de douche te wassen en niet met het hoofd voorover in de wasbak. Sla het haar dus niet om in de tegenovergestelde richting.

• Gebruik altijd een shampoo en hydraterende conditioner van goede kwaliteit om je haar zacht en glanzend te houden. Wij adviseren de hairtalk productlijn die speciaal voor de verzorging van hairtalk Extensions is ontwikkeld. Verdeel de hairtalk Shampoo over je handen en daarna gelijkmatig over het natte haar. De shampoo is zelfreinigend daarom is licht in masseren met de vingertoppen voldoende. Spoel de shampoo goed uit! Droog het haar vervolgens voorzichtig. Laat de handdoek bij voorkeur niet te lang om het haar zitten. Gebruik nooit te veel: door te veel conditioner of andere verzorgingsproducten te gebruiken, kunnen er restanten in het haar achter blijven en ontstaan er klitten. Wacht na het inzetten van de extensions 24 tot 48 uur met het wassen van het haar.

• Gebruik absoluut geen verzorgingsproducten die alcohol, ethanol en/of olieachtige bestanddelen bevatten. Afhankelijk van de concentraties kunnen de plakstrips van hairtalk beschadigen en/of loslaten. Ook kan het haar daardoor uitdrogen.

• Ga nooit met nat haar slapen. Zorg dat je haar helemaal droog is voordat je naar bed gaat en bind het in een staart of vlecht zodat het niet gaat klitten.

Modelleren

• Hairtalk Extensions zijn te modelleren als het eigen haar. Borstel je haar regelmatig en goed door. Wij adviseren je de hairtalk Extension Brush, deze varkensharen borstel is speciaal voor de hairtalk Extensions ontwikkeld. Voor onderweg is er de hairtalk Pocket Brush, de handtas vriendelijke variant. Borstel je haar met een neerwaartse beweging. Borstel van beneden naar boven, dus begin bij de uiteinden van het haar en werk daarvandaan naar boven. Niet te hard borstelen en gebruik geen kam!

• Probeer je haar 2 tot 3 keer per dag te borstelen.

• Bij gebruik van föhn, krul – of stijltang raden wij aan de warmtestand laag te houden. Bij een te hoge stand kunnen de haren er dor en futloos uit gaan zien. Overmatige hitte kan de levensduur van de extensions verkorten. Wees dus voorzichtig met het gebruik van föhn, krul – en stijltang en richt geen warmte direct op de plakstrips.

• Laat je kapper alle chemische processen (bijvoorbeeld permanenten, kleuren en keratine) verzorgen zolang je extensions draagt.

Tips voor het behoud van mooi haar

• Haar gaat klitten als er vuil en zweet in ophoopt. Draag je haar daarom omhoog of in een staart tijdens het sporten. Was je haar na het sporten, zwemmen of na een bezoek aan de sauna.

• Voorkom zoveel mogelijk aanraking met zout – en chloorproducten. Wij raden je aan om voordat je gaat zwemmen een kleine hoeveelheid hairtalk Balsam aan te brengen en te laten zitten. Dit voorkomt dat de haren schadelijke elementen, zoals chloor of zout water, opnemen. Spoel het haar na het zwemmen in zeewater of zwembadwater in ieder geval direct goed uit met leidingwater.

• Wanneer je extensions blootstelt aan zonnebrandcrème, kan dit verkleuring veroorzaken.

• Gebruik bij voorkeur de hairtalk Haircare producten voor de verzorging van hairtalk Hair Extensions.

UW HAIRTALK KAPPER KAN NIET VERANTWOORDELIJK WORDEN GEHOUDEN VOOR DE CONDITIE VAN DE EXTENSIONS, INDIEN U GEEN GEBRUIK HEEFT GEMAAKT VAN DE AANBEVOLEN HAIRTALK VERZORGINGSPRODUCTEN. DEZE SPECIAAL ONTWIKKELDE HAARVERZORGINGSPRODUCTEN ZIJN AFGESTEMD OP DE HAIRTALK HAARKWALITEIT. ER KAN GEEN KWALITEITSGARANTIE WORDEN GEGEVEN ALS DE ADVIEZEN VOOR HAARVERZORGING NIET WORDEN OPGEVOLGD.
%d bloggers like this: