Beste klant, ▪️ Helaas hebben wij u in deze moeilijke tijd valse hoop gegeven. ▪️ De noodmelding die wij allen op onze telefoon hebben ontvangen heeft ons doen realiseren dat de 1,5 meter afstand in ons vak niet te hanteren is. ▪️ Er is de hele week onduidelijkheid in kappersland geweest, waarbij eerst werd gezegd dat we dicht moesten en daarna dat we open mochten blijven onder bepaalde voorwaarden. Ons gevoel gaat hier nog steeds tegenin met betrekking tot de 1,5 meter afstand waar de overheid ons zo op blijft hameren. Dit is in ons mooie vak niet te doen. ▪️ Wij luisteren nu naar ons gevoel en blijven met pijn in ons hart tot nader order gesloten. Het gaat tenslotte om uw en onze gezondheid en de gezondheid van onze naasten. ▪️ Het spijt ons zeer en hopen uiteraard op uw begrip. ▪️ Zodra wij weer open gaan, ontvangen wij u weer met open armen en staan wij met een brede glimlach voor u klaar! ▪️ Liefs, Team Glamour Studio #coronavirus #corona #kappers

March 23, 2020by admin0

via Instagram https://ift.tt/2QF6Qfy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: