🔥NIEUW: NO.0 BOND BUILDING PRIMER🔥 No.0 is een intensieve herstellende booster dat diep in het haar trekt en het haar prept voor de No.3 Hair Perfector. Samen herstelt deze behandeling (No.0 en No.3) het haar voor 68% en maakt het haar 3x sterker. De voordelen van de No.0: * Prept het haar voor het optimale herstel * Maakt nieuwe zwavelbruggen aan in het haar en maakt bestaande bruggen sterker * Beschermt de haarstructuur * Geschikt voor alle haartypes en structuren * Per fles 4-6 behandelingen Gebruiksaanwijzing: * Deel het haar af in 3 secties en verdeel de mix over het droge haar en zorg dat het haar volledig verzadigd is * laat het 10 minuten intrekken EN SPOEL NIET UIT * verdeel de No.3 rijkelijk over het haar over de No.0 heen * laat het opnieuw 10 minuten intrekken * Spoel uit, was het haar met Olaplex No.4 en conditioneer met No.5 WE BRENGEN JULLIE SNEL OP DE HOOGTE WANNEER WE DIT PRODUCT IN NL VERWACHTEN.

July 23, 2020by admin0

via Instagram https://instagr.am/p/CC-qfg8Kf5f/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: