*KERATINE Behandeling* Lang haar 260 > 195 Halflang 200 > 150 Kort haar 160 > 120 *Healthy Hair* Hoe beschadig je je haar? Op het moment dat je chemische producten als bleach of haarverf in je haar laat stoppen beschadig je je haar. Ben je veel met een stijltang, föhn of krultang aan de slag beschadig je je haar thermisch. Moet je je voorstellen: je zet toch al snel 180 graden op je haar. Ga eens eens met 180 graden in de zon liggen. Dit overleef je niet. Je haar dus ook niet en je zal zien bij te vaak je haar kleuren of stylen beschadig je uiteindelijk je haar. Je kunt kiezen uit: Haar botox, Oil Therapy of PCC behandeling. Meer info via link in bio. Maak een afspraak en profiteer van onze herfst aanbiedingen! https://ift.tt/2Qx0oXk Afspraak voor de keratine telefonisch op 0408423476 of via een privé bericht.

October 20, 2020by admin0

via Instagram https://instagr.am/p/CGjn2yaqTCv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: