🔥 ONDERHOUD JE #COLOR 🎨 Een andere haarkleur zorgt namelijk voor een complete nieuwe look. Het is echter belangrijk om de haren goed te verzorgen wanneer deze zijn gekleurd. Verzorgende producten speciaal voor gekleurd haar zijn dus noodzakelijk. Dat begint vaak bij een speciale shampoo en eindigt vaak met stylingproducten zoals een haarspray of mousse. De Kérastase Réflection producten zijn speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. ❣️Geschikt voor gekleurd haar ❣️Langdurig kleurbehoud ❣️Intensief gevoed en verzorgd haar . . @kerastase_official @christie.loreal_kerastase @ebruturgut.loreal @marian_loreal_kerastase @monique_loreal_kerastase @kerastaseambassadeurs @claudia_lorealpro_en_kerastase @emily.lorealpro.kerastase

March 24, 2021by admin0

via Instagram https://instagr.am/p/CM0N8QkgHP9/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: