Een geschikte kapper voor jou

May 3, 2021by admin0
Kapper Eindhoven

Onlangs verhuisd of ben je op zoek naar een andere kapper in Eindhoven? Hier zijn een aantal tips om een geschikte kapper voor jou te vinden. Daarnaast is het ook belangrijk om een kapper eerlijk te beoordelen en duidelijk te zijn. 

Tips voor het vinden van een goede kapper

Doe goede research. Je kunt op internet zoeken of simpelweg door je buurt lopen. Ook zijn vrienden, buren of familieleden een goede bron. Zijn zij tevreden? Dan is de kans dat jij dat ook zult zijn groot. Lees ook reviews van een kapper door of loop simpelweg eens naar binnen met je twijfels of eisen. Zie je iemand met een kapsel wat je aanspreekt? Vraag hem of haar gewoon naar zijn of haar kapper. Beoordeel een kapperszaak niet altijd meteen aan de buitenkant. Kappers zijn soms net als Italiaanse restaurants. Het interieur of exterieur kan wel een sausje gebruiken, maar de kwaliteit van het eten is fantastisch.

Hoe vaak ga jij naar de kapper?

Bezoek regelmatig een kapper in Eindhoven om je haar goed te laten verzorgen. Zowel in de winter als de zomer is het verstandig om regelmatig te gaan. In de winter is het aan te raden om minimaal iedere 2 maanden te gaan, doordat je haar en hoofdhuid sneller uitdroogt omdat je vaak in een door een verwarming verwarmde ruimte zit. In de zomer ziet je haar meer zon, maar kan het ook beschadigen door het chloor in een zwembad. Je ziet vaak dat haar lichter van kleur wordt. Niet alleen bij blondines, ook bij brunettes. Plan juist een kappersafspraak in na je vakantie en niet er net voor. Zo voorkom je dat je twee keer in korte tijd naar de kapper moet.

Vind je het spannend om naar een nieuwe kapper te gaan? Spreek dit dan ook vooral uit bij je nieuwe kapper. Deze persoon zal zijn of haar best doen om jou op je gemak te laten voelen. Vraag om advies en schroom niet om eisen te stellen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: