Een goede kapper nodig?

May 3, 2021by admin0

Ben je aan nieuwe look toe? Ben je volledig uitgekeken op jouw huidige kapsel? En woon je in Eindhoven of omgeving? Overweeg dan eens een Kapper Eindhoven te bezoeken! Sinds 3 maart zijn alle kapsalons weer open dus je kunt vandaag nog een afspraak inplannen voor jouw knipbeurt. Jouw kapsel levert een belangrijke bijdrage aan je uitstraling, dus je wilt natuurlijk wel dat je haar goed zit! Je kunt niet alleen je kapsel laten knippen maar ook advies krijgen over welk model nu bij jou past of advies over de juiste haarkleuring! 

Highlight en lowlights

Diverse behandelingen zijn mogelijk bij een Kapper Eindhoven, ook voor etnische haartypes. Je kunt je haar in een kleur laten verven maar ook kiezen voor hippe highlights of lowlights. Highlights, het woord zegt het al zijn lichte plukken die jouw haar mooi oplichten. Denk aan de bekende actrice Jennifer Anniston, die echt een fan is van highlights! Lowlights zijn juiste donkerder dan jouw eigen haar, de zangeres Jennifer Lopez combineert lowlights vaak met highlights. Ook kun je een hippe bayalage laten zetten.  Dit is zachte, subtiele overgang in je haar die met een kwast aan wordt gebracht. Wat heste beste bij jouw haar past kan een Kapper Eindhoven jou precies vertellen. 

Hoogwaardige producten

Wil je je haar laten knippen bij een Kapper Eindhoven? Dan kun je ervan verzekerd zijn dat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige producten. Welke goed zijn voor je huid en je haar! Denk ook eens aan een Olaplex behandeling, hiermee kun je beschadigd haar laten herstellen. De professionele kappers van een Kapper Einhoven hebben jarenlange ervaring dus weten precies wat jouw haar nodig heeft. Maak vandaag nog een afspraak en vergeet geen mondkapje mee te nemen indien de coronamaatregelen nog van kracht zijn. Dit om jouw gezondheid en die van de kappers te beschermen. De kappers staan graag voor je klaar om aan jouw wensen te voldoen en je volgens de laatste trends te knippen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: