Extensions Eindhoven

May 3, 2021by admin0

hairextensions

Vrouwen besteden veel tijd aan hun uitstraling. Ze doen en proberen van alles om iedere dag weer goed voor de dag te komen. Hierbij denk je misschien al snel aan make-up, maar vrouwen hechten ook enorm veel waarde aan gezond, mooi haar. Helaas is niet iedereen gezegend met een volle haarbos. Zo zijn er genoeg vrouwen die graag langer of voller haar willen. De oplossing? Extensions in Eindhoven. Hairextensions zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, ook in Nederland. Het is dan ook de ideale manier om langer, volle haar te creëren.

Over hairextensions

Veel mensen denken dat vrouwen hairextensions enkel en alleen laten zetten voor een haarverlenging. Maar dit is niet helemaal waar. Hoewel het creëren van meer lengte voor sommige vrouwen de reden is om hairextensions te laten zetten, zijn er nog meer redenen. Zo kun je ook meer volume creëren met hairextensions, wat ideaal is wanneer je van jezelf dun en futloos haar hebt. Ook zijn hairextensions in verschillende leuke kleurtjes te verkrijgen, deze kunnen worden gedragen voor een leuke party look.

Waarom hairextensions?

Waarom kiezen vrouwen eigenlijk voor hairextensions? Dit kan uiteenlopende redenen hebben. Een veelvoorkomende reden is dat je eigen haar niet meer groeit. Het is namelijk zo dat iedereen een maximale lengte is, en bij de een is dit korter dan bij de ander. Groeit je haar al enige tijd niet meer maar droom je van lang haar? Dan zijn hairextensions de oplossing. Ook kan het zijn dat je onlangs je lange haar heel kort hebt geknipt, maar hier nu spijt van hebt. Dan kun je jaren wachten tot het weer aangroeit, of je kiest voor hairextensions. Veruit de meeste vrouwen, maar liefst 76%, kiezen echter voor hairextensions om meer volume in hun haar te krijgen.

Verschillende soorten hairextensions

Er zijn verschillende soorten hairextensions verkrijgbaar om uit te kiezen. Zo zijn er clip-in hairextensions, hairextensions met dubbelzijdige tape, met wax, met ringetjes en flip-in hairextensions. Flip-in hairextensions zijn ideaal, aangezien je hiermee een natuurlijke, onzichtbare haarverlenging in slechts een handomdraai kunt creëren door middel van een onzichtbaar draadje. Deze lijken op clip-in hairextensions, die je door middel van clipjes aan je eigen haar bevestigd. Flip-in is de meest eenvoudige methode, waarmee je bovendien ook beschadiging van je eigen haar voorkomt. Flip-in hairextensions kun je gemakkelijk inbrengen, geven een natuurlijk uitziend resultaat, hebben een lange houdbaarheidsduur en voelen absoluut niet zwaar aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: