Kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper.

May 3, 2021by admin0

Vroeger moest je naar de kapper omdat het echt niet langer kon en je haar zo’n beetje op je bips hing. Tegenwoordig gaan mensen heel graag naar de kapper. Ze beschouwen de gang naar de kapper meer en meer als een verwenmomentje. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. En ook voor kinderen uiteraard, die zich vaak al verheugen op die kappersstoel met sportstuur.

Service wordt met een hoofdletter geschreven

Nergens anders is men zo vriendelijk als bij de kapper. Dit zegt iets over de beroepsgroep uiteraard, maar heeft ook te maken met de moordende concurrentie die je hebt als je kapper bent. Kapsalons schieten nog steeds als paddenstoelen uit de grond en de kapper moet dus figuurlijk vechten voor de klanten. Service wordt daarom door de kapper met een hoofdletter geschreven. Er is altijd verse koffie, voldoende leesvoer, hippe muziek en nog steeds is er de klantenkaart. Bij een volle kaart krijg je een volgende knipbeurt cadeau of kies je een gratis product naar keuze uit.

Na de behandeling een kleurtje in je haar

Uiteraard kom je niet alleen voor de koffie bij de kapper, maar wil je gewoon een mooi, fris kapsel. Bij de vrouwen is met name het kleuren van haar enorm belangrijk geworden. Vrouwen kiezen steeds vaker voor allerlei felle kleuren in het haar. De man laat tegenwoordig bij de kapper ook zijn baard trimmen en zijn snor knippen en durft tegenwoordig ook meer met het haar op het hoofd dan tientallen jaren geleden. En je zoon of dochter zit nog steeds in de speciale kinderstoel. Tegenwoordig krijgen ze na een behandeling ook vaak een kleurtje in het haar.

Ook moderne hulpmiddelen bij de moderne kapper

Natuurlijk is ook veel hetzelfde gebleven bij de kapper. Je gaat er naar toe om je haar te laten knippen en snijden, je laat extensions en highlights plaatsen of je kiest voor watergolven. En ja, ook de coupe soleil is beschikbaar. Wat wel weer anders is, is de wasbeurt die je haar vooraf krijgt en de verzorgende crème die na de behandeling aangebracht wordt. Meer dan ooit verkoopt de kapper ook verzorgingsproducten voor het haar en uiteraard bedient de kapper zich anno 2019 ook van moderne hulpmiddelen als een iPad of tablet. Met behulp van deze apparaten kun je een nieuw kapsel uitzoeken heel simpel door naar hartenlust kapsels op een foto van je hoofd te plaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: