Op zoek naar een kapper in Eindhoven?

May 3, 2021by admin0

Kappers

Nu de corona crisis de goede kant op gaat en kappers hun deuren weer mogen openen staat iedereen te springen om een knipbeurt. Het is immers minstens twee maanden geleden dat onze haren onder handen zijn genomen. Een goed kapsel wat voor een aantal weken blijft vraagt om een deskundige kapper. Ben je op zoek naar een kapper in Eindhoven? Lees dan snel verder. Kapper Glamour Studio is zo’n kapper in Eindhoven. Ze noemen zichzelf de beste kapper in de omgeving van Eindhoven en bieden dan ook veel verschillende behandelingen.

Behandeling 1: Een goede knipbeurt

Als je haar maar goed zit. Die uitspraak kennen we allemaal. Maar ook hiervoor geldt: dit is makkelijker gezegd dat gedaan. Het is bewezen dat je kapsel gerelateerd is aan je humeur: een goede haar-dag zorgt voor een glimlach op je gezicht en een zelfverzekerd gevoel. Daarom is het belangrijk dat je kapsel past bij je gezichtsvorm, je stijl en je persoonlijkheid. Deskundig advies is dan ook geen overbodige luxe. Je kapper in Eindhoven geeft dit advies maar al te graag en kijken samen met jou naar de beste optie. Heb je al jarenlang hetzelfde kapsel en wil je iets anders? Geen probleem. Je bent altijd verzekerd van een waardig advies. Blader de boeken door, klets met je kapper over de laatste trends en bespreek de producten die ervoor zorgen dat je haar niet alleen perfect zit wanneer je de deur van de kapsalon achter je dicht trekt, maar ook wanneer je het de komende dagen en weken zelf in model moet brengen.

Behandeling 2: Een mooie kleur

Kappers gaan verder dan alleen knippen. Ben je je eigen haarkleur even zat? Of wil je je gezicht juist iets ophalen met behulp van je haar? Vraag je kapper om een kleuradvies. De ene kleur zal namelijk beter bij je staan dan de andere. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de kleur van je ogen, maar ook met de kleur van je huid en zelfs ook het seizoen! Waar elk seizoen zijn eigen haartrends kent, zijn er ook trends die altijd goed zijn. Bijvoorbeeld met Balayage. Balayage is een Frans woord, wat in het Nederlands “vegen” betekent. Deze trend bevat een natuurlijke overgang van verschillende donkere en lichte tinten en kan bij elk haartype worden aangebracht.

Behandeling 3: Een beetje extra lengte

Soms knipt te kapper je haar korter dan je zou willen, of zou je graag je haar eens langer willen dan het zelf zou groeien. In dat geval kun je extensions laten zetten. Zo creëer je makkelijk de lange haren waar je van droomt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: