Nieuw in ons assortiment, de nano ring extensions!

June 4, 2021by admin0

Wat zijn de nano ring extensions?

Veel dames zijn wax of tape extensions gewend; wij werken ook met deze methodes, maar omdat de extensions met hitte en lijm in je haar worden bevestigd en met chemicaliën weer worden verwijderd. Zoals je zult begrijpen is zowel het aanbrengen als het verwijderen een aanslag op je haar! Nanoringen zijn ook nog eens 75% kleiner dan microringen, waardoor je ze veel minder ziet en voelt.

Hoelang kan ik nanoring extensions gebruiken?

De nanoring extensions blijven 2-3 maanden goed zitten. Je eigen haar groeit en daarom groeien de ringen en de bevestiging van de extensions mee naar beneden. Na ongeveer 2-3 maanden moet je ze er laten uithalen en weer omhoog laten plaatsen.

Hoeveel nanoring extensions heb ik nodig?

Gemiddeld plaatsen wij 100 stuks nanoring extensions per klant, en de kosten zijn €400 (01.06.2021 t/m/ 30.06.2021 10% korting bovenop)

Niet schadelijk

Nanoring extensions zijn niet schadelijk voor je eigen haar, mits ze professioneel geplaatst en verwijderd worden. Onze ervaring is dat je eigen haar juist beter, voller en sterker wordt van het dragen van extensions. Wij raden dan ook zeker om dit aan de professionals te laten doen. Boek een gratis intake gesprek voor extensions via https://glamour.studio/book en we zullen samen met u in salon naar beste oplossing zoeken en alle extensions aan u presenteren

Voordelen

Nanoring extensions hebben eigenlijk alleen maar voordelen. Hier de voordelen op een rijtje;

  • Minder zichtbaar en voelbaar dan microring extensions
  • Geen hitte of chemicaliën zoals bij wax of tape
  • De extensions blijven goed zitten
  • De extensions zijn her te gebruiken (opnieuw terug te plaatsen)
  • Je eigen haar wordt sterker door het gebruik van de extensions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: